Enric I. Canela

Ahir al vespre, al Cercle per al Coneixement – Baracelona Breakfast vam celebrar un dels nostres sopars – col·loqui habituals. El nostre convidat va ser el Prof. Antoni Serra Ramoneda. Com suposo que tots sabeu, entre altres coses, el Prof. Serra Ramoneda va estar rector de la UAB, president de la Caixa de Catalunya i, des de fa onze anys presideix la AQU. Expert economista, coneixedor del món d ela universitat i la recerca, ens va parlar i vam debatre com canvia la societat per l’impuls del coneixement. El coneixement pot ser avui considerat uns dels factors de la producció. Aviat podreu llegir la síntesi del debat al web del Cercle per al Coneixement – Baracelona Breakfast.

Al sopar vaig poder saludar alguns dels amics blocaires.

El sopar i l’excés de feina van fer que deixés mut el bloc.

4 respostes a “Un sopar al Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast”

 1. a 06 març 2008 a les 10:20 Dessmond

  Molt bona pinta aquest sopar!.
  Estarem atents al resum, doncs.

 2. a 06 març 2008 a les 11:15 enriccanela

  Dessmond,
  Va anar força bé, a veure si t’animes per un altre. Des de Facebook avissem. A més al web del Cercle pots fer-te soci o amic.

 3. a 06 març 2008 a les 11:54 David

  Confirmo que va ser un sopar molt interessant, tant pel ponent com per la possibilitat d’interactuar amb altres blocaires i conèixer nova gent interessada en el capital humà (i social). Totalment recomanable.

 4. a 06 març 2008 a les 11:59 enriccanela

  David,
  Gràcies. A més poder xerrar amb tu sense escriure un plaer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació