Enric I. Canela

Mentre estava Josep Miró i Ardèvol departament d’Agricultura

3…de sobte esclatà al seu entorn un fulgor celestial,
4 i caient per terra va sentir una veu que li deia: “Saule, Saule, per què em persegueixes?”
5 Ell respongué: “Qui ets, Senyor?” Li digué: “Jo sóc Jesús, el qui tu persegueixes.
6 Aixeca’t, fes cap a la ciutat, i allà et diran el que et cal fer.”

I així va canviar el món. Va ser una visió i amb els anys va nàixer E-cristians.

Ara Miró acusa de “difamació” a Montserrat Candini. Ell havia recomanat no votar-la. Montserrat Candini va dir que Miró s’havia divorciat però no, s’havia anul·lat el matrimoni per raons justificades (podeu veure el vídeo de TV3 on ho explica, es veu que es va casar massa ràpid). Quin riure. La veritat és que l’home agafa el rave per les fulles, la gent normal no recorda aquestes diferències subtils pròpies de catòlics benestants. Legalment igual té raó, no ho dubto, però conec més d’una anul·lació d’aquestes. No sé si ara va igual, abans hi havia el Tribunal de la Rota de la Nunciatura Apostòlica, només s’anul·laven els matrimonis dels rics o influents. Fa 15 anys va anul·lar el de Maria del Mar Martínez Bordiu,. Al 1986 el d’Alfonso de Borbón y María del Carmen Martínez-Bordiú, neta del dictador. Va ser per “immaduresa psicològica” de María del Carmen Martínez-Bordiú en el moment de contreure matrimoni. Normalment els pobres no influents no tenen immaduresa psicològica.

Em sembla que si no teniu una fixació per algú altre, podeu votar a Montserrat Candini que l’ataqui el defensor de Rouco Varela l’honora.