100 anys d’estelada


Enric I. Canela

Com a membre adherit acabo de rebre un correu electrònic d’Oriol Falguera en nom de la Comissió 100 anys d’estelada. Ens comunica que el web del centenari www.estelada.cat ja presenta la nova i definitiva versió i amb tots els continguts operatius per a fer ressò del centenari de la senyera estelada.

Aviat se celebrarà, sembla que a meitat d’abril. Ens demana que ens fem ressò. He obert una causa a Facebook, però l’estúpida norma de només poder invitar 8 persones fa impossible fer més “soroll” allà per aquesta via i, per això, a més d’escriure al bloc, faig una nota als amics del Facebook. Haurem d’aconseguir que la celebració sigui un èxit. Adheriu-vos a la causa oberta i doneu suport a la celebració.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació