Pensar és dolent


Enric I. Canela

Tenia pendent de fa uns dies recuperar el tema de Time Out, em mancava temps i avui l’he recuperat, en part, encara em queda feina, uns quants nous plans d’estudi, la reforma de Bolonya, i els meus estudiants em reclamen.

Vaig al tema. El dia 27 de febrer al web de l’Ajuntament de Barcelona Meritxell Doncel publicava Time Out Barcelona’ ens descobreix la ciutat. Els subtítols eren:

 • La revista, nascuda al gener, està destinada a lectors barcelonins i costa un euro.
 • La Barcelona desconeguda
 • Una marca internacional de prestigi
 • Cultura, oci… i curiositats!

Acaba: Us tornareu a quedar a casa aquest cap de setmana?

És un article purament propagandístic, d’una revista subvencionada. Costa un euro, no s’atreveixen a apujar el preu i dubto que a un euro, és el preu d’un diari entre setmana, puguin sortir els comptes. No sé si els meus impostos s’haurien de destinar a una cosa d’aquest nivell cultural

Al cap d’uns dies, el 3 de març, el diari AVUI publicava una entrevista amb Maria Josep Picó. L’entrevista era sobre el canvi climàtic, no fa gaire va publicar un llibre: El canvi climàtic a casa nostra, de editorial Bromera Actual. Bon llibre. Ella va marxar de Cultura 03 on dirigia Nat a rel que es va suprimir aquesta bona revista per poder editar Time Out. Millor subvencionar Time Out que Nat. El país necessita tornar-se més estúpid, cal eliminar la divulgació científica. La cultura fa pensar i si la gent pensa, molts es quedarien sense feina.

2 respostes a “Pensar és dolent”

 1. a 08 març 2008 a les 10:14 Iñaki

  Totalment d’acord amb tu i moltes gràcies per informar-nos sobre la retirada de Nat

 2. a 08 març 2008 a les 10:54 enriccanela

  Iñaki,
  Va ser patètic. Tot el que ha passat amb això fa pena. El país prefereix subvencionar la guia de l’oci que la divulgació científica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació