- Enric I. Canela - http://www.enriccanela.cat -

Pensar és dolent

Enric I. Canela

Tenia pendent de fa uns dies recuperar el tema de Time Out, em mancava temps i avui l’he recuperat, en part, encara em queda feina, uns quants nous plans d’estudi, la reforma de Bolonya, i els meus estudiants em reclamen.

Vaig al tema. El dia 27 de febrer al web de l’Ajuntament de Barcelona Meritxell Doncel publicava Time Out Barcelona’ ens descobreix la ciutat [2]. Els subtítols eren:

Acaba: Us tornareu a quedar a casa aquest cap de setmana?

És un article purament propagandístic, d’una revista subvencionada. Costa un euro, no s’atreveixen a apujar el preu i dubto que a un euro, és el preu d’un diari entre setmana, puguin sortir els comptes. No sé si els meus impostos s’haurien de destinar a una cosa d’aquest nivell cultural

Al cap d’uns dies, el 3 de març, el diari AVUI publicava una entrevista amb Maria Josep Picó [3]. L’entrevista era sobre el canvi climàtic, no fa gaire va publicar un llibre: El canvi climàtic a casa nostra, de editorial Bromera Actual. Bon llibre. Ella va marxar de Cultura 03 on dirigia Nat a rel que es va suprimir aquesta bona revista per poder editar Time Out. Millor subvencionar Time Out que Nat. El país necessita tornar-se més estúpid, cal eliminar la divulgació científica. La cultura fa pensar i si la gent pensa, molts es quedarien sense feina.