Soroll a les universitats


Enric I. Canela

Elliot recull avui el Malestar a la UAB per l’actuació del rector per haver ordenat el desallotjament d ela Facultat de Filosofia i Lletres el passat 4 de març. Diu l’Elliot que l’ambient està força enrarit i que espera que aquests dies de vacances ajudin a baixar la tensió.

Per altra banda he llegit a Terra que l’Assemblea d’Estudiantes Claustrals de la UdL han  convocat avui un referèndum per al dimarts 15 d’abril per a demanar als estudiants que decideixin si estan o no d’acord amb l’adaptació dels estudis al Pla de Bolonya el pròxim curs. Quina bajanada.

3 respostes a “Soroll a les universitats”

 1. a 12 març 2008 a les 1:19 David

  Es va celebrar la trobada de la UOC aquest dissabte i realment estava molt empaperada. En part em va agradar, estic aacostumant a només veure estudiant que escalfin la cadira, que el fet que es mobilitzin ho aplaudeixo. Ja sé radical en aquesta opinió, però la indiferència que hi regna fa que aplaudeixi iniciatives com aquesta. Em costa tornar a l’activitat, i encara estic de baixa, però després setmana santa tornaré l’activitat normal, espero.

 2. a 12 març 2008 a les 1:20 David

  la trobada de la UOC es va celebra a la UAB. Es que sinó no s’entén el comentari, vinga!!!!

 3. a 12 març 2008 a les 5:06 enriccanela

  David,
  M’alegra que estiguis actiu. Dit això, mentre no facin malbé les coses… No comparteixo embrutar o fer malbé, posar cartells si, els que vulguin.
  Que la gent es mogui és bo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació