Llegeixo a 3cat24.cat que el rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas, i el president de PIMEC Lleida, Rafael Peris, han signat aquest dimecres a la tarda un conveni marc de col·laboració gràcies al qual les petites i mitjanes empreses de la demarcació de Lleida podran tirar endavant projectes de recerca amb l’ajuda de la Universitat i, a la vegada, els alumnes tindran moltes més opcions on fer pràctiques o beques formatives. A partir d’ara, la Universitat ha decidit establir les pràctiques a empreses com a una assignatura obligatòria i no tan sols optativa com passava fins ara i, per fer això possible, calen, com ha dit Viñas, convenis d’aquest tipus. Altres línies de col·laboració entre la UdL i PIMEC Lleida són portar a terme jornades o seminaris i la formació contínua del personal.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació