Enric I. Canela

Dues notícies universitàries.

Una nota del Deganat de la Facultat de Lletres a la comunitat universitària de la UAB. Explica la seva opinió sobre els fets ocorreguts el 4 de març.

La segona és que els Estudiants de la UAB tallen l’autopista B-30 a Cerdanyola del Vallès com a protesta pel Pla de Bolonya.

La primera intenta explicar uns fets, la segona indica com uns estudiants, en lloc d’estudiar, es dediquen a perdre el temps i molestar als ciutadans.

Aquests estudiants o no s’han assabentat de la pel·lícula i creuen el que els expliquen quatre intoxicadors o bé simplement tenen interès en alterar l’ordre públic. Sigui el que sigui no tindran cap influència sobre el procés de Bolonya. Està dat i beneït.

7 respostes a “Perdre el temps a la universitat”

 1. a 14 març 2008 a les 11:53 Elliot

  Jo em vaig assabentar de l’acció a l’autopista per la premsa ahir a la tarda. Ja et pots imaginar, doncs, la informació que tenim els estudiants del que es decideix a les assamblees. Bé també és cert que si no vas a l’assamblea és dificil enterarar-te d’alguna cosa, però si després resulta que el que es decideix en assamblea (negociar amb la direcció de la UAB) després s’imcompleix no té sentit anar a les reunions d’estudiants.

  En fi com bé dius hi ha estudiants que tenen poca feina. Ara l’excusa és Bolonya, demà serà l’extinció dels lleons blancs de la Xina.

 2. a 14 març 2008 a les 7:24 David

  Sembla ser que en els propers anys al mercat laboral només li caldran 8.000 titulats universitaris cada any. En “fabriquem” cada any 30.000. Potser caldria començar a fer més selectiva la universitat i que finalment hi acabi sent qui realment vulgui ser-hi. I qui vulgui passar-se el dia fent el dropo que se’n vagi al bar o al parc.

 3. a 14 març 2008 a les 8:01 enriccanela

  David,
  El tema és l’FP. Molts d’aquests estudiants estarien millor a FP, aleshore sla cosa s’equilibrari.
  Totalemnt amb tu, els bars necessiten clients.

 4. a 14 març 2008 a les 8:03 El Cau del Drac

  Com matar mosquits a canonades a la UAB…

  Fa uns dies van produir-se uns lamentables incidents a la UAB, que gent com n’Elliot ha anat seguint atentament. Tot i que sovint sóc en aqueixa mateixa universitat, he d’agrair aquestes informacions, perquè lamentablement hom sovint no està infor…

 5. a 14 març 2008 a les 8:03 El Cau del Drac

  Com matar mosquits a canonades a la UAB…

  Fa uns dies van produir-se uns lamentables incidents a la UAB, que gent com n’Elliot ha anat seguint atentament. Tot i que sovint sóc en aqueixa mateixa universitat, he d’agrair aquestes informacions, perquè lamentablement hom sovint no està infor…

 6. a 14 març 2008 a les 8:05 enriccanela

  Elliot,
  Genial això dels lleons blancs. Sempre ha estat així, poca participaciói i després quatre fan el que volen segueixen uns quants xais i la resta, els estudiants normals, s’aguanten i callen.
  No interessa ni la negociació ni res. Ho vinc dient des de fa temps, Bolonya és una excusa com qualsevol altra per fer soroll contra res, és l’anti-sistema que està ara com estava abans. Ara la democràcia i la permissivitat el fan més visible.

 7. a 14 març 2008 a les 9:17 enriccanela

  A El Cau del Drac

  Estic d’acord amb el que diu l’entrada. Evidentment tallar l’electricitat és una bestiesa.
  També això d’admetre qualsevol aldarull al carrer és impresentable, cada dia pitjor. Això no és obstacle per denunciar determinats comportaments de persones que són tot menys estudiants.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació