Enric I. Canela

Acabo de llegir una notícia a DiarideGiona.com: El grup tecnològic gironí Intercomgi impulsa un centre d´investigació amb el BCDS de la UdG. La iniciativa és de l’empresari figuerenc Dídac Lee, president de IntercomGI, Atraczion, Spamina i Scubastore.

El Broadband Communications and Distributed Systems compta ara amb 10 presones de la UdG i 5 de l’empresa.

Una bona iniciativa que mostra com la universitat i l’empresa poden fer bones aliances quan s’ajunta gent emprenedora. Dídac Lee, molt conegut per la majoria dels que us moveu pels blocs, és un exemple d’emprenedoria. Lee diu al Diari de Girona: “Els ingredients bàsics a l’hora d’innovar són tenir passió, saber adaptar-se a les circumstàncies que es presenten a cada moment, aprendre dels errors, fer front a les adversitats i sobretot tenir una actitud positiva vers el treball i els projectes empresarials”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació