Enric I. Canela

L’AVUI ha publicat avui un article titulat Conectainnova porta l’open innovation.

Conectainnova és una empresa de Mataró dedicada a posar en contacte científics i empreses. L’ empresa, amb seu a la incubadora de Mataró, va ser creada a mitjan 2007 per David Ràfols i Jordi Ràfols i preveu facturar 200.000 euros l’any 2008.

Ja m’he referit en aquest bloc a aquesta empresa.

Conectainnova és dedica a l’Open Innovation, es a dir a ajudar a les empreses a trobar el coneixement globalmente i no només en el si de les pròpies organitzacions. El perfil dels seus clients són empreses dels sectors químic, farmacèutic, agroalimentari i de les TIC.

M’agrada l’Open Innovation i conec una altra empresa que m’agrada molt, LTC Project en la que té un paper clau l’amic i company del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfats Xavier Marcet.

Opino que cal difondre els conceptes de l’Open Innovation.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació