El Correu Farmacéutico d’ahir publicava un article sobre Advancell, empresa nascuda de la recerca de la UB i situada al PCB. A banda de parlar d’un nou medicament sobre el que treballen, l’article explica les activitats i perspectives. Bona feina.

La premsa publica avui que Barcelona edita “una guia lúdica” de la innovació (AVUI, La Vanguardia, El País, El Periódico, ADN) L’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa ha editat la guia Ruta de la innovació a Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer la recerca que s’està fent a la capital catalana. Més de 90 centres, entitats universitàries, empreses o institucions hi apareixen reflectides. El llibret, de poc menys de 90 pàgines, s’ha editat en català, castellà i anglès “per arribar al màxim nombre de persones”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació