Enric I. Canela

L’Ajuntament de Barcelona publica avui dues notícies universitàries. Una és que s’ha donat llum verda a la a la restauració i rehabilitació de la Facultat de Medicina de la UB. De fet la Facultat de Medicina porta més de vint anys d’obres. A veure si aquesta vegada hi ha els permisos i els diners per enllestir la feina.

Per altra banda es construirà una nova residència universitària amb més de 500 places i un equipament d’investigació al districte 22@. Es construirà a l’illa delimitada pels carrers de Veneçuela, Josep Pla, Pallars i de l’Agricultura, al districte de Sant Martí.

2 respostes a “Millores a la Facultat de Medicina de la UB”

  1. a 19 març 2008 a les 4:26 David

    Realment hi ha coses sorprenents, com la de donar llum verda a la rehabilitació de la Facultat de Medicina quan des de fa poc temps apareix neta de bastides, taulons i elevadors d’obra. Ja estava en obres quan feia la carrera, i d’això ja fa uns quants hiverns!

  2. a 19 març 2008 a les 5:26 enriccanela

    David,
    Si no recordo malament van començar quan la UB depenia del MEC, és a dir devia ser el 1983. S’han fet un munt d’obres a dins.
    Esbrinaré que vol dir això. De què va aquesta autorització.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació