L’AVUI dedica espai a l’ESCAC. Diu que és una fàbrica de talent. Realment l’Escola, ara a Terrassa, adscrita a la UB és un bressol de cineastes de primera.

I seguint amb l’ESCAC, Diari de Terrassa publica que aquesta escola organitza el Base Film, la quarta edició, un festival dedicat a Operes Primes.

Jano recull que l’IDIBAPS de la UB ha estat acreditat pel SistemaNacional (d’Espanya) de Salut coma Instituts de Recerca Sanitària. Això ha implicat auditories externes i exàmens sobre resultats i funcionament.

Jano publica un article sobre l’escàs nombre de catedràtiques a la universitat espanyola. Analitza causes i xifres. Jo opino que això aviat canviarà, la societat canvia i el primer lloc on ja es veu aquest canvi és a la funció pública. La universitat, malauradament, és funció pública i de bo té la funció pública que no discrimina per raó de gènere. A la universitat no ho fa en cap moment. Deixo de banda algun malalt.

Ahir parlàvem de la desgraciada situació espanyola en l’ús de la banda ampla (Suspens en banda ampla). Avui El País publica un article (del New York Times) on es diu que l’augment del tràfic per Internet podria col·lapsar aviat la xarxa. Agafarem el tren quan vagi malament. Sembla que la demanda superarà aviat l’oferta.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació