Enric I. Canela

Als que us agradi la innovació, especialment en l’Open Innovation trobareu un article força interessant a Businessweek. Es titula A Ripe Time for Open Innovation. Diu al començament que la recessió presenta una bona oportunitat de col·laborar amb altres en la cerca, desenvolupament i comercialització de noves idees.

2 respostes a “Una pinzellada d’Open Innovation”

  1. a 21 març 2008 a les 3:01 rA

    Hi ha persones molt serioses que diuen que les recessions son importants per la seva contribucio a la innovacio… fins al punt que fa les recessions “desitjables…”

  2. a 21 març 2008 a les 10:31 enriccanela

    Roc,
    L’economia d’una empresa realment no fa un salt, diuen els que en saben, jo només sóc químic, quan hi ha necessitat de canvi, quan fallen els mercats. Aleshores cal innovar per fer-se un espai propi. Quan la demanda del que tens és gran, pensen, per què innovar?
    Per exemple, els sector de l’automoció. Recessió als països de mà d’obra cara, empreses deslocalitzades. Només viuran els que donin valor afegit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació