Diu Informaciones.com d’Alacant:

El deute de 75 milions acumulat pel Consell (govern) amb la Universitat d’Alacant és el que provoca que la institució acadèmica estigui fregant els nombres vermells. Els 75 milions resulten de la suma de 51 milions corresponents a les mensualitats no pagades de l’any passat (de setembre a desembre), al costat d’altres 17 milions del finançament per objectius del pla plurianual 2003-2007 -que el Consell no paga des de mitjans de 2005, tot 2006 i tot 2007-, i els diners fixats a nivell nacional i autonòmic per als complements docents per quinquennis, sexennis, tribunals de selectivitat i un llarg etcètera, tot això endeutat. Les citades quantitats estan reconegudes per la pròpia direcció general d’Universitats en el balanç econòmic remès com fi de l’exercici 2007 a la Universitat d’Alacant, però no les ha pagat deixant lligat de peus i mans el progrés del Campus.

Els 9 milions que han arribat a la Universitat d’Alacant al gener i febrer corresponen als pressupostos de 2008 per a les universitats i que la dota amb 114 milions per a tot l’any, a més d’una cinquena part d’altres 24 milions que es consignen per als cinc campus públics de la Comunitat. És un muntant molt inferior al d’anys anteriors perquè no inclou cap dels paràmetres per objectius que contemplaven els plans plurianuals de finançament fins al moment. L’any passat va concloure el finançament plurianual de 2003-2007 i no s’ha signat el nou pla.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació