Algunes coses es mouen


Enric I. Canela

No puc més que recomanar la lectura de l’article Refundar Convergència per guanyar el futur que ha publicat Joan Fonollosa a l’AVUI digital.

Demana que CDC es declari independentista i radicalitat democràtica en el si del partit. Acaba l’article dient: El repte és important i no ens en sortirem si no comencem a treballar tots junts i des d’ara mateix amb energia i decisió. Per això faig aquesta crida pública a tots els catalans que hi estiguin d’acord, siguin militants o no de CDC, a posar-nos en contacte i organitzar-nos. I ofereixo com a primer punt de trobada l’adreça de correu Refundar.Convergencia@gmail.com.

La majoria dels plantejaments que fa Joan Fonollosa en aquest article, que conc ja fa molts anys, coincideixen amb els meus. Diu: CDC és la força política que està en millors condicions per impulsar aquesta Nova Renaixença, però per a això calen canvis radicals: de persones, però sobretot d’idees i estratègies. No sé si cal canviar persones, però si d’idees i estratègies. Caldrà veure quins són els plantejaments que es fan.

Em manca més informació però de moment he enviat un correu a l’esmentada adreça.

Xavier Mir, sempre a l’aguait, ja ha escrit sobre el tema: Un altre conseller nacional de CDC que surt de l’armari: Joan Fonollosa. Només esmenar a Xivier Mir en una cosa. Ja fa temps que molts consellers nacionals, a banda de Víctor Terradellas i Lluís Rovira  vam sortir de l’armari, si és que ho hem estat.

Mir fa referència a Albert Bardolet que diu: Crec que haurem fracassat com a generació si en els propers 30 anys no hem portat Catalunya cap a unes quotes  de sobirania equiparables a un país lliure i sobirà. Estic d’acord amb el que diu Bardolet, però com diu Xavier Mir, no els 30 anys. I ell encara és jove.

6 respostes a “Algunes coses es mouen”

 1. a 22 març 2008 a les 8:19 David Morgades

  Enric cada vegada estem més a prop de canviar el rumb de CDC cap a la sobirania. Alguns fa temps que ho reclamem ara sembla que cada vegada hi tenim més adherits.

  Una abraçada

  David

 2. a 22 març 2008 a les 8:34 enriccanela

  David,
  sembla que si, que anem endavant. A veure si apleguem gent. Això ja no s’aguanta.
  Una abraçada

 3. a 23 març 2008 a les 5:37 Joan Arnera

  Molt bon article, Enric, en efecte, el de Fonollosa. I és que, ara que parlem tant (alguns) del canvi de rumb d’ERC, cal no oblidar que CDC també té pendant aquest mateix canvi de rumb. Un pas més, un pas endavant cap a la sobirania. Ànims!

 4. a 23 març 2008 a les 6:20 enriccanela

  Joan,
  Cal esperar que algunes coses es moguin, però cal trobar els punts d’unió entre moviments i plataformes. No es poden divisir les forces.

 5. a 24 març 2008 a les 1:05 David

  Més que canviar persones o idees, millor parlaria d’incorporar-les. Aquest és el repte a què s’enfronta un partit com Convergència.

 6. a 24 març 2008 a les 1:43 enriccanela

  David,
  massa gent vol fer sang. No ha de ser així, cal sumar, baralles per unes diferències de paper de fumar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació