No fem el préssec


Enric I. Canela

Què guanya Catalunya si CiU dóna suport al govern del PSOE? Què guanya Catalunya si CiU vota a Bono?

Jo no veig altre guany que el que personalment puguin obtenir els “agraciats” amb les vicepresidències del Congrés i del Senat. No veig cap altra cosa.

Catalunya no és el País Basc, ells tenen el concert i es poden permetre molts luxes. Al govern espanyol no li calen gaire concessions. Catalunya no té res i donar el suport a algú que no compleix no serveix per a res.

El País basc té un problema, és diu ETA, però no té un problema de diners. El PSOE i el PNB estan d’acord, potser diferiran en detalls, però estan d’acord en que cal acabar amb el terrorisme. De diners no discutiran, almenys no discutiran massa. A Catalunya el problema és de diners i això afecta a altres territoris. El si a Rodríguez Zapatero no reportarà res. Quan posin sobre la taula lleis que afavoreixin els principis que defensa CiU, ja votaran a favor i sinó en contra, més comoditat sense pactes.

No fem el préssec.

9 respostes a “No fem el préssec”

 1. a 25 març 2008 a les 11:40 David

  Totalment d’acord. Dubto que a molts electors els faci gràcia que el seu vot indirectament situï al senyor Bono de president del “Congrejo”.

 2. a 26 març 2008 a les 12:28 Albert Castany

  Clar i català, si senyor!
  S’ha acabat això de donar suport per la governabilitat i que despres et tractin de xoriço i de xantagista. Ara CiU no té responsabilitat de poder a Catalunya, ara CiU té les mans lliures per fer-se valdre i per fer valdre els drets del nostre poble. Té les mans lliures i això li dóna una responsabilitat molt gran, els vots de CiU han de tenir com a contrapartida el reconeixement de Catalunya i els seus drets. Tot això no ho faran els “catalanistes” d’altres partits, tot això hoha de fer CiU.

 3. a 26 març 2008 a les 7:33 enriccanela

  David i Albert,
  ÉS que ja està bé. El vot a Bono es podria donar a canvi del concert econòmic o una cosa així. Després que diguin el que vulgin.
  O sigui, nosaltres com axais, a dopnar suport i després a rebre insults.

 4. a 26 març 2008 a les 11:41 David Morgades

  Ja ens van repassar anys per fer pactes amb el PP, no tornem a caure en el mateix parany. No s’ha de donar suport al caspós d’en Bono.

  Fins aviat

  David. ( elracodemataro.blogspot.com )

 5. a 26 març 2008 a les 12:06 enriccanela

  David,
  Clar, però el cotxe oficial tira molt.

 6. a 26 març 2008 a les 7:22 Carles

  El títol ho diu tot.

  Votar Bono de President només ho pot justificar raons inconfessables.

  Si CiU no està a la mesa del Congrés, què pot passar?

 7. a 27 març 2008 a les 7:44 enriccanela

  Carles,
  No estar a la mesa ímpedeix de vegades presentar poder influir en ordres del dia i coses així, però no passa gairebé res. A més dubto que hi hagi una exclusió total i si hi és, mala sort, però no podem fer això.

 8. a 27 març 2008 a les 9:18 Quim Bosch

  Belvolgut Enric,
  gràcies per la teva sinceritat i la el teu coratge. Tant de bo a tots els partits catalans hi hagués més gent com tu que no estan disposats a empassar-se qualselvol cosa.

 9. a 27 març 2008 a les 9:28 enriccanela

  Quim,
  Gràcies a tu. És que ja n’hi ha prou. Avui dic blanc i demà faig negre.
  A Madrid posen un caramelet i tots a córrer. La dignitat s’ha de mantenir

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació