Traduït d’Universia

Ángel Gabilondo, president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), i Emilio Botín, president de Banc Santander, han signat un conveni que inicia el programa especial de beques “Santander-CRUE de Mobilitat Iberoamericana”, que es dirigeix als alumnes de grau de totes les universitats espanyoles que formen part de la CRUE.

El programa de 500 beques s’emmarca com part d’una iniciativa de Banc Santander, que amb motiu del seu 150 aniversari va decidir concedir 1.500 beques de mobilitat internacional per a universitaris dels països iberoamericans que opera la Divisió Global Santander Universitats del banc (Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Espanya, Mèxic, Perú, Portugal, Puerto Rico, Uruguai i Veneçuela).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació