Enric I. Canela

Llegia ahir el comentari de David Rodríguez sobre la supressió del Tombbus. Diu David que ell no l’havia agafat mai i que ahir ho va fer. Jo l’agafava sovint. Ahir va ser el darrer dia que pujava. Abans de baixar, el vaig mirar una mica, el llum, els seient, em va causar tristesa. Una cosa més que s’acaba. Comenta David que, fins a data d’avui, no he vist cap carta al director queixant-se de la retirada del Tombbus. Es preguntava Potser és que hem acabat convertint-nos en una ciutat low-cost?

No sé. Jo aquest matí pensava que Barcelona és una ciutat bonica, molta gent vol venir a conèixer-la, però Barcelona té un govern municipal desastrós. Després de tenir d’alcalde a “l’home dels encerts” tenim un govern municipal que no té capacitat per governar. Barcelona navega.

No fa gaire Woody Allen al que sempre li ha agradat Barcelona va dir que no tornarà a rodar a Catalunya per les “pressions mesquines” que va envoltar el rodatge de Vicky Cristina Barcelona a Barcelona.

Fa pocs dies vam saber que el Mobile Congress World probablement no es continuarà celebrant a Barcelona.

Ara tenim una vaga intermitent de conductors d’autobusos que volen transformar en indefinida.

Cada dia apareix una nova notícia. Barcelona no és la Ciutat dels prodigis, és la Ciutat dels despropòsits.

3 respostes a “La ciutat dels despropòsits”

 1. a 30 març 2008 a les 6:18 David

  Cada dia que passa penso que el motiu de fons de l’eliminació d’aquest servei ha estat el de descongestionar la Diagonal, unit a certs prejudicis davant dels “serveis premium”. Crec que hi ha d’haver opcions per a tothom: des del que vol anar en bici fins al qui vol anar en un autobús impecablement net i que pugui asseure’s gairebé sempre. El problema que tenim ara és que només es potencia la ciutat de la xancleta, i en canvi, es desatenen completament les necessitats i demandes d’altres col·lectius de ciutadans.

 2. a 30 març 2008 a les 6:53 enriccanela

  David,
  A mi m’agradava el Tombus. Jo agafava el primer que arribava per anar al departament. M’era igual, un més car i més còmode, bastant més. A més els dies de vaga…
  El problema era que anava massa buït. Suposo que tenien pèrdues.
  Per altra banda el que dius, la xancleta i la samarreta estripada hauria de figurar a l’escut de la ciutat.

 3. […] universitat pública és aquesta. La meva posició política en aquest tema és ben clara.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació