Diario de Ibiza publicava ahir un article d Joan Mayans: El fals debat sobre la reforma universitària. Es tracta de l’excel·lent article sobre el que ja vaig escriure ahir.

20 minutos publica l’augment de places universitàries que va anunciar el Comissionat per a Universitats i Recerca, tema sobre el que ja vaig informar en aquest bloc.

ADN es fa ressò de la IV Conferència Internacional de Barcelona sobre Educació Superior, organitzada per la Global University Network for Innovation (GUNI). Recull alguna de les principals conclusions.

Cinco Días parla avui de l’inici del proper curs dels nous plans adaptats al Procès de Bolonya. Explica alguns aspectes de com serà el nou model docent, més relació professorat – estudiants, etc. Res de nou.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació