Enric I. Canela

Reprodueixo l’anunci que avui hem posat al Web del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast i que hem reproduït a Fecebook.

En la propera convocatòria de sopar – col·loqui del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast, tindrem com a ponent convidat en Dídac Lee, un jove gironí, emprenedor exitós tant per vocació com professió.

Nascut al 1974 a Figueres, amb només 21 anys va crear el seu primer negoci basat en l’internet, i avui en dia, 12 anys després, presideix ja quatre empreses dedicades a les noves tecnologies, els productes de les quals són aplicades per empreses multinacionals com HPInvent o Blackberry, entre altres.

IntercomGI, un proveïdor d’accés a internet pioner a Espanya fou la seva primera empresa. Amb només 4 treballadors en els seus orígens i un capital inicial de 18.000 €, l’empresa ha anat creixent fins a disposar en l’actualitat de quatre divisions que ofereixen connectivitat, allotjament, màrqueting i serveis web. Conjuntament amb les altres empreses que presideix (Atraczion, Spamina i Scubastore) ja té 160 persones treballant en el negoci d’internet.

Estem segurs que la visió que ens aportarà, fruit de la seva experiència i de la seva filosofia de vida, ens donaran les claus per entendre un cas d’èxit i valentia com el d’en Dídac Lee, tot un exemple de la cultura de l’emprenedoria.

Celebrarem el sopar el proper dijous 24 d’abril a les 20:30 h a l’Hotel Alimara (C/ Berruguete, 126).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació