Avui la premsa (La Vanguardia (i 2), El País (i 2), AVUI, El Periódico, El Punt, Público, El Mundo, ABC, ADN, Diario Vasco, Mediterráneo, Expansión, El Día de Córdoba, 20 Minutos ha destacat els treballs de Joan Massagué a l’Sloan Ketering Center de Nova York en els que han col·laborat investigadors de l’IRB del Parc Científic de Barcelona de la UB i de l’Hospital Clínic. L’equip ha donat un pas més en la recerca sobre la metàstasi.

AVUI també indica que Eduard Gratacós de l’Hospital Clínic ha aconseguit una beca de 1,2 milions d’euros per investigar el dany cerebral.

La Gaceta Universitaria comenta de la Conferència de Primavera de la EUA, tema ja molt comentat.

El Punt parla avui dels plans del Govern per potenciar les vocacions per l’enginyeria entre estudiants de secundària, universitaris i treballadors ja titulats. Huguet i Maragall han presentat el pla EnginyCAT al saló Estudia.

Expansión publica un article de Luis Lada Díaz de la Reial Acadèmia d’Enginyeria sobre l’economia del coneixement. No hi ha dubte que aquest és el tema d’economia més important del nostre país. En el fons és el tema de la productivitat davant d ela mà d’obra barata.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació