Enric I. Canela

Llegeixa a Llibertat.cat que una vegada més el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) torna a donar mostres d’un gran sentit ciutadà i de lluitar per millorar la societat.

Aquesta vegada han anat al Saló Estudia a desplegar una pancarta amb el lema “Ni a la UAB, ni al Saló! Fora Mossos, prou repressió“. Han hagut d’intervenir el Mossos d’Esquadra.

2 respostes a “Protestes al Saló Estudia”

 1. a 05 abr. 2008 a les 10:28 Elies

  Una encomanadissa defensa d’un model d’universitat avançat, la d’aquests xicots, que persegueix que les nostres universitats siguin les millors i que la formació dels estudiants els garanteixi una inserció laboral de qualitat i socialment útil, en el context socioeconòmic i cultural del nostre país. I és que a hores d’ara ja pocs poden dubtar que el model que ens cal és el de la universitat bolivariana, sí aquesta on la universitat esdevé no un centre de formació i recerca, sinó d’agitació, i “popular”, en el sentit que s’hi vagi a fer el que es vulgui, i fins i tot que aquestes ments tan revolucionàries siguin els mateixos responsables de la formació.

  En fi. Un autèntic desastre en el que es troba atrapada una minoria absolutament sonada.

 2. a 05 abr. 2008 a les 12:22 enriccanela

  Elies,
  Com sovint hem comentat, això sempre es repeteix, si no és Bolonya serà la reforma de qualsevol cosa. El cas és tenir algun motiu per queixar-se, justificat o no. Tan és si la proposta é sbona o dolenta.
  La universitat no és per estudiar, s’ha de finançar amb els diners públics, gratuïta per tal que la gent vagi a seure al ber i debatre seriosos problemes d’alt nivell intel·lectual. La cultura de l’esforç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació