Enric I. Canela

Llegeixo a 3cat24.cat que Tècnics del Berguedà qüestionen les dades de l’ACA sobre l’aigua de Fígols sense ‘haver entrat a les mines’. Diu: Quatre tècnics en mines del Berguedà han coincidit en què ‘és més que qüestionable’ que l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) hagi pogut fer cap mesura de l’aigua de Fígols, en concret de la mina de la Consolació, ‘sense haver entrat a les mines’. Així ho han dit els diferents tècnics que s’han reunit amb l’alcalde de Cercs, Ferran Civil; i l’alcaldessa de Guardiola i presidenta del Consell, Monserrat Ribera. Concretament, l’enginyer superior de mines, Miguel González, conjuntament amb la resta d’experts han posat en dubte les consideracions de l’ACA sobre la suposada mineralització de l’aigua que hi ha emmagatzemada dins la mina, així com de la quantitat que en pot sortir.

Després de la brillant feina de l’ACA amb el tema del reaprofitament d el’aigua de la petroquímica de Tarragona i Repsol (veure Agència Catalana de l’Aigua: Un Govern o uns afeccionats) no m’estranyaria gens que l’ACA no tingués la més mínima idea i coneguda la seva “independència” hagi seguit la veu de l’amo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació