El bloc de Toni Garrell


Enric I. Canela

Una bona notícia. Dins dels blocs del Cercle per al Coneixement ha nascut un de nou, és diu Antoni Garrell i Guiu.

Correspon al bloc del que fou fins no fa gaire president del Cercle per al Coneixement i un dels seus fundadors. Toni Garrell.

Si estiguéssim en l’època analògica diria: una de les plomes més intel·ligents escrivint, entre altres coses, sobre innovació, tecnologia, disseny, etc.

Ja sabeu on anar a llegir una estona.

4 respostes a “El bloc de Toni Garrell”

 1. a 10 abr. 2008 a les 10:33 Iñaki

  Gràcies pel link, Enric. Llàstima que en Antoni Garrell fagi propaganda de que la energia nuclear es neta. Si tan neta es, perque temem una fuga? Si es neta, perque ningu sap que fer amb les deixalles? S’ha d’anar en compte amb el que es diu. Com que el seu blog no accepta comentaris, al menys ho comento aqui, ja que si ho he lleguit es per tu 🙂

 2. a 10 abr. 2008 a les 8:25 enriccanela

  Iñaki,
  Ja estic al cas a veure si els webs del Cercle obren la possibilitat de tenir comentaris.
  En Garrell és molt bo, no sempre cal coincidir, però diu les coses clares i ben argumentades. Jo tinc un gran respecte a les seves opinioons, encara que no sempre hem de coincidir al 100%.
  En el tema de l’energia cal veure alternatives. Quan temps tenim de petroli?
  Jo reconec que no sé gaire de tot això, però no crec que amb molins de vent resolguem els problemes que ens venen.
  Records

 3. a 11 abr. 2008 a les 8:40 Iñaki

  No, molins de vent no. Amb molins de vent podem tenir un tant per cent important, pero no tot. Amb el sol:gratuit i etern. Cada any que passa es duplica la efectivitat de la cèlula fotovoltaica i es redueix a la meitat el seu preu (com moltes teconologies). En 4 anys ja serà més barat que el petroli (sense comptar el cost medioambiental del petroli o el carbó). I aixo tenint en compte que no hi han subvencions estatals importants per a la energia solar. Pero, paradoxes de la vida, si hi ha subvencions a les companyies petroliferes per extraure petroli (com si no tinguessin prou diners…). Et recomano : http://www.sciam.com/article.cfm?id=a-solar-grand-plan.

  La nuclear es cara, bruta, perillossa i poc etica (qui rep les deixalles?,
  on es troben les nuclears?).

 4. a 11 abr. 2008 a les 8:58 enriccanela

  Iñaki,
  El tema dels molins de vent és un comentari a allò que considero absurd. Òbviament estic a favor de treballar el tema de l’energia solar.
  Ja t’he comentat que no domino gens el tema de l’energia, el que si crec és que cap govern està fent res.
  Llegiré l’article que em comentes. El tema del petroli si que l’he seguit més o menys a través del Mariano marzo que en sap molt.
  Les nuclears haurien de trause’s totes, però no es pot fer fins que no es tingui una alternativa consoldidada.
  Records

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació