Enric I. Canela

Ahir Tribuna Catalana parlava de la Candidatura catalana per albergar l’Institut Europeu Tecnològic. Ja ho havia comentat en aquest bloc el 31 de març. Sant Cugat del Vallès serà probablement triada com la candidata a nivell de Catalunya i Espanya per albergar l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT). Hi ha altres candidates de l’Estat.

La seu de l’institut s’ha de triar enguany i les ciutats competidores són Wroclaw (Polònia), Budapest (Hongria), Viena (Àustria) i les ciutats alemanyes d’Aachen, Karlsruhe i Nurenberg.

Seria una bona cosa per consolidar el Triangle de la Innovació creat a mitjans de febrer.

Aprofito per recordar que aquest triangle és la versió “mini” del projecte Med Arc Catalonia impulsat pel Cercle per al Coneixement. Una interessant reflexió sobre Med Arc i el Triangle la va escriure no fa gaire l’anterior president del Cercle i un dels “pares” de Med Arc, Antoni Garrell.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació