Marxa Vladimir de Semir


Enric I. Canela

L’AVUI publica una notícia esperada: Vladimir de Semir, comissionat per a Cultura Científica de l’Ajuntament de Barcelona, i Gemma Revuelta, directora de promoció de cultura científica de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), han deixat els seus càrrecs després de gairebé deu anys de dedicació a la promoció de la ciència a la ciutat.

La cultura científica i l’Ajuntament de Barcelona fa temps que estan renyides. Vladimir de Semir és de les poques persones que sap de periodisme científic. La primera època va ser certament bona, l’Ajuntament va anar degradant la cosa fins arribar al que hi ha ara. Confonen la ciència amb una festa okupa. De seguida es veu que l’Alcalde s’estima la ciència, la innovació, la recerca. Mirant les regidories i els seus continguts salta a la vista.

2 respostes a “Marxa Vladimir de Semir”

  1. a 11 abr. 2008 a les 4:02 Ramon Sangüesa

    … doncs mira que de cultura tecnològica!

    Llàstima en Vladi, li va posar ganes. I no només des de l’Ajuntament. En el seu moment el Màster de Comunicació Científic de la UPF va ser trencador.

  2. a 11 abr. 2008 a les 4:51 enriccanela

    El Vladimir tenia, te, idees i ganes, el que passa és que la visió de ciutat de la cultura, la ciència i la tecnologia de l’Hereu és com el meu coneixement de la cura de les foques a Grenlàndia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació