Concurs d’incompetents


Enric I. Canela

No m’estendré. Els arguments contra el transvasament del Roine del PSC (i dels acòlits que no compten) són els mateixos d’Aznar.

 • El cost
 • Cal un acord amb França
 • Els francesos tindrien la clau de l’aigua.

Són els mateixos que defensen la MAT (es veu que en aquest cas la clau la tindrien a Comayagüela que són fills de la madre pàtria)

Són els mateixos que deuen defensar els biocombustibles per ser més ecològics i bajanades similars.

La pròxima proposat que ens faran des del Govern serà que portem un destil·lador portàtil per reutilitzar l’orina. Hi ha unes novel·les de ciència ficció, Dune, de Frank Herbert, on ja ho fan. Tenim un Govern de ciència ficció.

6 respostes a “Concurs d’incompetents”

 1. a 10 abr. 2008 a les 8:57 David

  A mi el que més m’agrada és això del “els francesos tindrien la clau de l’aigua”. No la tenen en el cas de l’energia elèctrica, gràcies a les moratòries nuclears?

 2. a 10 abr. 2008 a les 9:04 enriccanela

  David,
  Aquesta é sl’estupidesa major. No he vist rucs més grans. Mira que m’agrada poc maldir, però no he vist una ruqueria mé sespectacular. després parlen de globalitzazió, si tothom es dependent de tot, uns més que altres clar, però en què no depenem d’altris.

 3. a 10 abr. 2008 a les 9:50 Salvador

  Sembla que la moda han de ser les dessaladores però sense la MAT no sé d’on treuran l’electricitat, potser hem de fer més nuclears (a la llarga les acabarem fent perquè no hi hauran altres alternatives) o més centrals cremant hidrocarburs i creant més efecte hivernacle.
  És ben penós veure tots aquests que s’autoanomenen internacionalistes i cosmopolites defensant una autarquia al més pur estil franquista.

 4. a 10 abr. 2008 a les 10:17 enriccanela

  Salvador,
  Amb el pla que anem, nuclears i prou. No MAT, no nuclears, no Roina. Molins de vent connectats a les dessaladores o consllers fent electricitat amb una dinamo a pedals.
  Jo el que no entenc és com funciona el seu cervell. O ho fan com a pose o és que no hi toquen.

 5. a 19 abr. 2008 a les 11:14 pikes ladilla

  Em sembla molt bona la idea del destilador d’orina portàtil. el problema que jo tinc es que el meu pixum surt com l aigua de vichy catalan .es podria veure com si fos aigua amb gas??tambe en vista dels preus tan elevats del menjar ,priam utilitzar un destilador de defecacions per poder menjar en cas de necesitat??
  moltas gracias per las grans ideas que ens donan!pikes ladilla.

 6. a 20 abr. 2008 a les 11:07 enriccanela

  Pikes ladilla,
  Com indico, no són idees meves. Jo espero que d’un conseller (i els seus acòlits) tan ben dotats per la política, surtin altres idees millors. De moment porten el record mundial d’incompetència. Ara mateix els verds-ecologistes estan donant suport a tallar els arbres del Tibidabo. Felicitats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació