Enric I. Canela

Avui he tingut una experiència. Un conegut meu, professor d’institut vol accedir a catedràtic d’institut. El meu conegut és doctor ha escrit diferents llibres, té un bon currículum. Naturalment, el títol de doctor i la resta de documentació oficial la té a l’expedient que té el departament d’Educació.

No us ho creure-ho, o si. Resultat que ha de portar la fotocòpia del títol compulsada. Fins aquí direu, mira, no és tan greu.

La grossa bé quan m’explica que ha de presentar l’original dels llibres o la fotocòpia de tot el llibre compulsada.

Aquest personatges del departament d’Educació no han descobert que hi ha una cosa que es diu primera plana i ISBN i que a partir d’aquí ja tenim prou per saber que no està falsificat.

Imagineu portar mitja dotzena de llibres amb totes les pàgines fotocopiades.

Realment si aquests són els responsables del sistema educatiu, tenim garantit el fracàs escolar.

10 respostes a “Els falta un bull, com a les guixes”

 1. a 10 abr. 2008 a les 11:04 David

  Sort que no escriu en un journal digital… pq si no ja em temo que li farien imprimir totes les pàgines per adjuntar-ho a l’expedient…

 2. a 11 abr. 2008 a les 6:35 enriccanela

  David,
  En le cas de les revistes demanen quees porti la revista original… Impossible perquè la majoria d’autors no la tenen. Suposo que amb una separata completa ho admetran. És increïble.

 3. a 11 abr. 2008 a les 10:25 Rosa Nuria

  Dons no se perquè esteu tant estorats, sempre s’havia fet així. La solució dels llibres era fotocopiar les pagines on i consta el nom de l’autor,les revistes s’havien de portar, la ùltima vegada que em vaig presentar a concurs oposició fa 10 anys, la pila era suposo massa grossa, per tant el compulsador la va fer a partir del resum que portava (per evitar que s’extraviesin els originals).
  El que es trist es que despres de 10 anys l’administració estigui exactament igual. Ja podem anar aprovant mocions i programes per implantar la e-adminstració,que per lo vist tot continua igual, no! pitjor perquè han passat 10 anys

 4. a 11 abr. 2008 a les 3:23 enriccanela

  Hola Nírua,
  Jo ja fa més de quinze anys que vaig haver de fer el numeret i no vaig compulsar res, a la UB. Bé, menteixo, la fotocòpia del títol de doctor, una absurditat perquè jo era professor Titular que requereix ser doctor. Les publicacions eren fotocòpies i prou, dels articles, no de la revista, per tal que el tribunal les pugués fullejar. No es presentaven els llibres. Eld epartament d’Educació els demana. No hi hauria prou amb la pàgina on surt l’autor, com bé dius?
  Menys mal que no et fan treballar el sílex.

 5. a 11 abr. 2008 a les 4:00 Ramon Sangüesa

  A veure si algu, algun dia ens pren en serio aixo dels certificats digitals, signatures digitals, etc. etc. etc.

  El que comenteu es es-per-pen-tic! Estem en la cultura del “paperer” (que sempre en falta un!)

 6. a 11 abr. 2008 a les 4:49 enriccanela

  El paperet compulsat, faltaria més

 7. a 15 abr. 2008 a les 9:11 Tere Plana

  No em titlleu de … però el títol de doctor no cal ensenyar-lo ni deixar-lo al tribunal. És un mèrit objectiu que cal portar compulsat o per compulsar als SSTT si no el tenen a la base de dades. Del llibre amb un original n’hi ha prou (París bien vale una misa).

  Ja celebrarem junts l’accés a cètedres.

  Una abraçada

 8. a 15 abr. 2008 a les 9:46 enriccanela

  Tere,
  Jo crec que hi ha moltes coses que estan a les bases de dades de l’administració. Administració elect`ronica? Una broma. Avui dia tot això ja no cal fer-ho, especialment quan l’epedient del candidat està a l’administració. Tothom passa per l’adreçador perquè no té mé sremei.

 9. a 12 juny 2009 a les 7:46 yorugua38

  io volia saber que voldir (AQUEST LE FALTA UN VULL)

 10. a 13 juny 2009 a les 10:07 enriccanela

  Yorugua38,
  Un bull. La frase vol dir que no hi toca gaire.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació