Enric I. Canela

Llegeixo a 3cat24.cat que es posa en marxa la fundació que regularà el nou centre tecnològic de validació d’aliments funcionals de Reus

La notícia diu: La Fundació del Centre Tecnològic en Nutrició i Salut (CTNS) de Reus s’ha constituït aquest divendres. L’ens estarà format per divuit patrons, dels quals quatre seran públics i catorze, representants d’empreses de salut i nutrició. El CTNS busca esdevenir un referent en el sector que potenciï la capacitat innovadora de les empreses de la indústria de nutrició humana i animal. L’equipament validarà la seguretat i eficàcia dels aliments funcionals, i comunicarà els seus efectes beneficiosos de la manera més entenedora als consumidors. El CTNS tindrà laboratoris amb els darrers avenços tecnològics per complir amb la normativa europea que regula la posada en el mercat d’aliments funcionals.

Una bona notícia per a la biotecnologia catalana. Cal apostar fort en aquest àmbit de gran importància per a Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació