Llegeixo a discapnet La Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) organitzarà el pròxim 17 d’abril en la Universitat d’Alcalà d’Henares una trobada entre estudiantes i rectors per estudiar els canvis registrats en els centres universitaris d’Espanya per l’aplicació de l’Espai Europeu d’Educació Superior.

Ángel Gabilondo, president de la CRUE, dirigirà la trobada al costat de Virgili Zapatero, rector de la Universitat d’Alcalà, segons va informar avui la pròpia CRUE.

Els organitzadors estimen que entorn de 150 persones assistiran a aquest esdeveniment, entre estudiants i representants d’universitats espanyoles, per a intercanviar opinions i experiències sobre aquest procés de canvi ja vigent.

Durant la trobada es desenvoluparan tres taules rodones, sobre “els graus i el màster”, “els preus i el finançament” i “les formes d’aprendre i ensenyar”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació