Enric I. Canela

ABC es feia aquest matí ressò del nom del substitut en funcions de Màrius Rubiralta al capdavant de la UB. Deia l’ABC:

Serà Josep Samitier i Martí, actual vicerector d’Innovació i Programes Internacionals de Recerca de la Universitat, i una persona afí al rector sortint. Samitier (Barcelona 1960) és catedràtic d’Electrònica de la Facultat de Física i ha exercit de cap d’estudis d’Enginyeria Electrònica i de director del departament d’Electrònica d’aquesta universitat. En els últims anys, ha desenvolupat també funcions de sotsdirector del Parc Científic de Barcelona. Des de juny de 2005 ha estat vicerector de Política Internacional.

Suport de l’equip de govern L’equip rectoral ha acollit amb «satisfacció» la proposta de Rubiralta i així ho expressarà avui en la reunió de la Conferència de Degans i Deganes i en el Consell de Govern extraordinari que se celebrarà el dilluns. En aquesta sessió, s’aprovarà el calendari d’eleccions. Encara que no hi ha data encara, el més probable és que se celebrin després de l’estiu. L’equip de govern de la UB va expressar ahir la seva màxima confiança que «l’actuació de Rubiralta resultarà positiva per al sistema universitari espanyol, el català i per a la UB».El president de la CRUE, Ángel Gabilondo, va manifestar també la seva «absoluta confiança» en el nou Secretari d’Estat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació