Enric I. Canela

Encara que ja he fet referència a la notícia que he llegit abans a l’ABC digital del nom del que serà d’aquí pocs dies rector en funcions de la UB, la premsa ho recull àmpliament i cito els diferents diaris (El País, AVUI, El Punt, ABC). Destaco algun comentari sortit de la UB sobre la conveniència de què surti una candidatura forta i no quatre com fa tres anys i la pregunta de si Josep Samitier serà candidat.

El Punt publica que la UOC i IBM dissenyaran un postgrau científic. Faran formació i recerca en TIC.

L’AVUI publica una entrevista amb Lluís Recoder, l’alcalde de Sant Cugat del Vallès. Parla de la possibilitat que aqueta ciutat aculli l’Institut Europeu de Tecnologia. El problema que té Sant Cugat és que Espanya no és un nou estat membre de la UE. Recoder diu que la decisió europea serà essencialment diplomàtica i per tant les relacions espanyoles amb els socis comunitaris seran clau.

Cinco Días diu que la companyia d’òptica Indo lidera un projecte europeu, el MadeU4, de recerca amb altres 12 empreses, tres espanyoles, i altres entitats.

El Periódico publica que Bernat Sòria, ministre de Sanitat i Consum, està molt enfadat per la pèrdua de la recerca. Vol retenir l’Institut Carlos III amb algunes competències. Ahir ho comentava a Les rebequeries de Sanitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació