Rejovenir la recerca


Extret de la notícia publicada a Universia

El Ministeri de Ciència i Innovació busca rejovenir la investigació espanyola. Busca afavorir la mobilitat i la joventut en el personal investigador.

El nou Ministeri de Ciència i Innovació pretén facilitar la mobilitat del personal científic entre l’empresa privada, els organismes públics de recerca i la universitat amb la incorporació d’investigadors més joves.

En roda de premsa conjunta de la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia i el nou secretari d’Estat de Recerca, Carlos Martínez, es va emfatitzar el desig que “Espanya sigui ama del seu futur i la Califòrnia d’Europa”.

Una de les claus d’aquesta proposta gira entorn de l’edat mitja dels científics que treballen a Espanya, que supera els 54 anys.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació