Estic a les antípodes


Enric I. Canela

Albert Corominas i Vera Sacristán escriuen un article a Sin permiso que titulen Zapatero encomienda la ciencia y las universidades a una representante de las privadas y de la patronal.

Després de comentar els currículms de Cristina Garmendia, àmpliament, de Carlos Martínez i de Màrius Rubiralta, tots ells lligats a l’àmbit bio, finalitzen dient:

Aquest és el ministeri que va a dirigir el futur de la recerca a Espanya, que abasta des de les ciències socials fins a la tecnologia, des de les humanitats fins a les ciències experimentals. Aquest és el ministeri que va a impulsar l’adaptació de les universitats públiques als Espais Europeus d’Educació Superior i de Recerca. I, per descomptat, el ministeri que va a aconseguir que “la innovació sigui un dels motors de l’economia”. Quant marge queda per al dubte sobre quina adreça va  a prendre?

Naturalment creuen que només pensaran en la Biotecnologia. Quina gran confiança… Amb tot la Biotecnologia, juntament amb les nanotecnologies, l’electrònica i les TIC són el futur de l’economia del coneixement.

És evident que no comparteixo el que suggreixen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació