Enric I. Canela

Visió favorable d’Ángel Pazos al eldiariomontanes.es sobre la incorporació de les competències sobre universitats al nou ministeri de Ciència i Innovació.

Paral·lelament La Nueva España diu que yn il·lusionat vot de confiança per part dels científics asturians és el que rep la nova ministra de Ciència, Innovació i Tecnologia, la donostiarra, Cristina Garmendia.

No passa exactament el mateix amb els rectors. Diariocritico.com diu que els rectors i professors donen el vist-i-plau amb matisos. Clar que els que sembla que parlne només són rectors.

Per la seva banda, segons Disc@pnet, la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, va enaltir la potència investigadora de les universitats espanyoles i va assegurar que el reforç dels projectes universitaris serà un dels motors de la nova cartera.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació