Enric I. Canela

Al pobre Bernat Sòria no el tracten bé. Un editorial de la Gaceta Médica titula: Pobre ministre investigador. I diu: L’esperada composició del segon govern de Zapatero no ha deixat indiferent al sector sanitari, més aviat, ha donat de ple en ell. Les previsions eren certes i aquest macroministeri encarregat dels temes de recerca ja és una realitat – encara que bastant abstracta – si bé la persona triada no ha estat Bernat Sòria, sinó la biòloga Cristina Garmendia. Zapatero ha decidit mantenir en la cartera de sanitat al que era un dels últims fitxatges de l’executiu de l’anterior legislatura, aquell que va presentar en la seva faceta d’investigador, que no de gestor, amb el ferm objectiu de donar-li un impuls a la recerca, alguna cosa al que el president s’havia compromès en el seu primer discurs d’investidura.

Segueix amb uns comentaris gens caritatius sobre la tasca del Ministeri de Sanitat en els darrers temps.

Potser si seria una bona idea fer desaparèixer el Ministeri de Sanitat i Consum. Parlen de cohesionar el sistema, millor la desaparició d’alguns ministeris “buits” entre ells aquest.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació