Enric I. Canela

Izquierda Unida, bé de fet Gaspar Llamazares perquè no hi ha ningú més, diu que demanarà la compareixença en el Congrés dels Diputats de la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, en relació “al tancament dels estudiants universitaris” de la setmana passada en la Facultat de Filosofia de la Universitat Complutense de Madrid (UCM) i al Procés de Bolonya. Va dir que “Anem a promoure la compareixença de la ministra responsable de la política universitària i la innovació”. També diu que en aquesta compareixença li traslladarà la “preocupació” d’IU no solament per la incidència dels acords de Bolonya sobre l’ensenyament universitari, sinó també per la “relació entre aquest ensenyament i l’empresa”.

Anem bé amb aquests oportunistes. Per cert de la UAB se n’oblida.

2 respostes a “Gaspar Llamazares s’apunta a un bombardeig”

  1. a 22 abr. 2008 a les 9:37 David

    La UAB se la deixa per al Joan Herrera i els seus ecologistes i d’esquerres de debò…

  2. a 22 abr. 2008 a les 11:38 enriccanela

    David,
    No crec que puguin demanar dues compareixences en poc temps, més encara la mateixa amanida (vull dir grup).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació