Enric I. Canela

Llegeixo que s’ha iniciat una campanya corporativista (i 2): Metges en llauna’. Així és com han designat la campanya estatal de les facultats de Medicina en contra de la creació de nous centres universitaris i demanant una formació mèdica de qualitat. L’ampliació de les places d’accés també està en el punt de mira i demanen un estudi seriós i rigorós.

El Consell Estatal d’Estudiants de Medicina (CEEM) és el qual ha promogut aquesta campanya que tindrà un dels seus actes centrals el pròxim dia 29. Han convocat una concentració en cada facultat.

La iniciativa conta amb el suport de la Federació Internacional d’Associacions d’Estudiantes de Medicina per a la Cooperació Internacional (Ifmsa-Spain), l’Organització Mèdica Col·legial (OMC) i la Confederació Estatal de Sindicats Mèdics (CESM). Es fonamenta en els arguments de la Conferència de Degans de Medicina, que ha ratllat de «oportunista» l’augment de places en els centres que imparteixen aquests estudis com mesura per a pal·liar el dèficit de metges.

2 respostes a “Guerra contra les noves facultats de Medicina”

  1. a 22 abr. 2008 a les 9:52 Joan

    A Balears -única CA sense Facultat- el Sindicato Médico pressiona perquè no es creï. I després són els que es queixen que s’importen metges de Cuba.

  2. a 22 abr. 2008 a les 11:39 enriccanela

    Joan,
    Els estudiants estan manipulats per una colla de degans atrapats en la xarxa del corporativisme dels metges.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació