Enric I. Canela

Avui el BOE ha publicat el nomenament de Màrius Rubiralta com a secretari d’Estat d’Universitats.

Segons llegeixo, Marius Rubiralta, ha qualificat com ‘fonamental’ avui la coordinació entre els diferents departaments del Ministeri de Ciència i Innovació i, especialment, d’aquest amb el d’Educació, Política Social i Esport. També serà fonamental la coordinació entre el Ministeri i les conselleries responsables d’Universitats i de Recerca de les comunitats autònomes’, ha agregat Rubiralta després de prometre el càrrec en un acte presidit per la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, acompanyada pel secretari d’Estat de Recerca, Carlos Martínez.

Desitjar a Màrius Rubiralta el màxim encert i molta sort. Els objectius que es marcarà seran ambiciosos i amb seguretat essencials per a la universitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació