Enric I. Canela

La premsa recull avui el nomenament com a rector en funcions de Josep Samitier (ABC, La Vanguardia). Cito especialment la nota de premsa de la UB.

Voldria destacar que Samitier es troba en una situació difícil que haurà de gestionar fins l’estiu, fins que el consell de govern convoqui eleccions al setembre. Desitjar des d’aquí que Samitier tingui molta sort i suport. La situació de la UB és econòmicament gravíssima. No sé com estan les negociacions amb la Generalitat ni el Pacte de Viabilitat, però tenim mala peça al teler.

2 respostes a “Samitier, rector, davant la crisi de la UB”

  1. a 22 abr. 2008 a les 11:50 Anna

    Realment, cal desitjar-li tota la sort del món davant de la situació que descrius. Potser algun dia la UB li sabrà reconèixer justament la inversió personal i professional d’esforços en una transició així.

  2. a 23 abr. 2008 a les 6:34 enriccanela

    Anna,
    En Josep Samitier és un bon element. Per ami ha sabut portar els temes durant aquests aquests anys. El que passa é que ho té molt complicat. Un rector en funcions és feble i més encara en una situació revoltada com la que hi ha.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació