El web 3cat24.cat diu que un estudi indica que es generen tensions entre el PAS de la UdL pel ‘relaxament institucional’ i la ‘manca de coordinació’

Un estudi sociològic del Personal d’Administració i Serveis (PAS) de la UdL indica que es generen tensions per un relaxament institucional en la coordinació de les feines que s’han de fer. Pel professor de Geografia i Sociologia, autor de l’estudi, Fidel Molina, un dels ‘errors més freqüents’ de les universitats d’arreu de l’estat espanyol és no tenir en compte el PAS respecte al procés de Convergència Europea en Educació Superior, i per aquest motiu, entre d’altres, es va decidir tirar endavant l’estudi. Segons l’estudi, la docència i la recerca necessiten una bona infraestructura i una sèrie de procediments que el PAS vetlla perquè siguin de màxima qualitat.

2 respostes a “El PAS ignorat en el procés de Bolonya?”

 1. a 24 abr. 2008 a les 8:43 Vistòria

  En la meva condició de PAS d’un centre d’ensenyament superior (encara que no universitari), m’agradaria poder accedir a aquest document. D’altra banda, agraeixo un escrit relatiu al PAS en aquest Blog.

  VG

 2. a 24 abr. 2008 a les 2:26 enriccanela

  Victòria,
  Intentaré posar l’escrit a disposició pública. Procuraré mantenir informació dobre el tema.
  Gràcies

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació