Enric I. Canela

Llegeixo (1 i 2) que Cristina Garmendia, ministra de Ciència i Innovació, ha manifestat que no és el seu objectiu redefinir de bell nou la política seguida anteriorment pel ministeri d’Educació. Concretament ha dir: “Vull transmetre un missatge de tranquil·litat respecte a que no cal començar de nou, això és molt important. La Secretaria d’Estat d’Universitats i Investigació s’incorpora al Ministeri (de Ciència i Innovació) i, a més, s’ha fet un magnífic treball” També ha afirmat que mantindrà la coordinació amb el Departament que dirigeix Mercedes Cabrera.

Ho ha dit en la presa de possessió de César Alierta, president de Teléfonica, com a màxim responsable del Consell Social de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació