Enric I. Canela

Bastión del Conocimiento és el web de l’Assemblea d’Estudiants d ela Universitat Complutense. Ha publicat L’esperit es contagia.

Diuen que després dels èxits recollits durant la primera setmana pel tancament, es reprèn l’Assemblea Permanent amb nous i més ambiciosos objectius. Tenen la finalitat de sumar forces en el debat públic sobre Bolonya.

El Jaulario d’El Mundo parla també d’aquest tema. Sobre això diu: Després d’uns mesos de relativa calma, els estudiants tornen a la càrrega per a fer notar que el pla Bolonya no agrada i que desconfien de les persones que estan gestionant la convergència de les universitats al nou model europeu. Després de la trobada entre alumnes i rectors organitzat per la CRUE dijous passat a Guadalajara, els joves van manifestar sentir que se’ls «pren el pèl». Van qualificar la jornada de «inútil» i van acusar a Gabilondo i Pétriz d’acudir a l’acte sense major pretensió que la de «fer-se la foto». Car retrat aquest que ha servit per a animar als sindicats d’estudiants a organitzar mobilitzacions. Ja s’ha convocat una trobada a Sevilla el pròxim cap de setmana i es programa una vaga en diverses ciutats per al pròxim 8 de maig.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació