Ja té equip


Enric I. Canela

La Secretaria d’Estat d’Universitats ja ha completat la segona línia directiva. Avui el Consell de Ministres ha acordat nomenar director General de Universitats a Felipe Pètiz Calvo i directora General de Programes i Transferències de Coneixement a Otília Mó Romero.

Un matemàtic i una química. Conec al nou director general d’Universitats i només de referència a la directora General de Programes i Transferències de Coneixement. Em sembla que són un bon equip. Imagino que Pètriz endreçaà definitivament el conflicte de Bolonya i els enginyers.

Vull veure com acaba quedant a l’organigrama ministerial el Consell d’Universitats i la Conferència de Política Universitària. Demà fa un any que van suprimir el Consell de Coordinació Universitària i encara no han fet l’encaix. Ràpids no ho són.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació