Enric I. Canela

Fa una estona he publicat Notícies de la premsa d’Universitats, Recerca i TIC de l’1 i 2 de maig. He parlat del lliurament del document de bases del Pacte per a la Recerca i la Innovació al president Montilla i al conseller Huguet.

Com que aquests dies he anat una mica de bòlit, no havia llegit el document del web de la Generalitat del dimecres titulat: Les bases del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació situen aquests dos àmbits com a motor del progrés socioeconòmic de Catalunya. Es pot accedir a algunes fotos i vídeo. Al document es poden llegir els principals enunciats.

Diua al final: Aquest Document de Bases obre un procés de recerca del consens entre totes les forces polítiques, sindicats i patronals per a la seva signatura a l’estiu.

El llegiré, quan el tingui i faré la corresponent valoració.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació