El Punt recull avui la informació sobre Acord entre la UAB i La Caixa al que em vaig referir ahir.

El Economista recull la notícia de l’acord entre Madrid i Baviera per l’R+D. Volen crear una xarxa de clústers.

ABC dedica ampli espai a Universia. Diu que Cent mil universitaris accedeixen cada any a la seva primera ocupació a través de Universia. És la major xarxa de cooperació universitària del món i des d’ahir celebra en la Universitat de València la seva VIII Junta General d’Accionistes.

Des de la seva creació, Universia ha desenvolupat dotze portals, un per cada país que està present i un global, que recull informació i continguts de tota la xarxa, i que conta amb una mitjana de 6 milions de visites mensuals.

«Universia va néixer com una iniciativa en Internet en l’àmbit de l’educació superior, impulsada per 31 universitats espanyoles, amb el suport de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques i el patrocini del Grup Santander, i s’ha consolidat com la major xarxa d’universitats del món»

Jo vaig estar a la gestació del projecte.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació