Enric I. Canela

Poc a poc Catalunya va perdent pes en el sector TIC, perd ses empresarials. T-Systems, després d’ampliar el seu contracte amb la generalitat de Catalunya dóna prioritat a Madrid.

Encara podem llegir a Wiquipedia

T-Systems és una multinacional alemanya fundada a l’octubre de 2000 i pertany al grup alemany Deutsche Telekom, opera a 24 països (Alemanya, França, Espanya, Sud Àfrica …) amb 55.000 empleats. Llurs principals clientes a la península Ibèrica són: Mapfre, Generalitat de Catalunya, Seat, Allianz i Prosegur entre d’altres.

Les oficines centrals es troben a Frankfurt (Alemanya). T-Systems compta a Espanya amb 19 sucursals, la seu central està situada en el districte barcelonès @22. A Barcelona existeixen dues seus, Edifici T-Systems al carrer Sancho de Ávila, 110-130 en regim de lloguer al grup Castellví des de 2001 i al carrer Espronceda, 254 – 274 finalment una tercera seu a Martorell al costat de la fàbrica de Seat.

Avui llegim a Expansión:

La filial ibèrica de Deutsche Telecom (DT), T-Systems, instal·larà la seu centre de decisió a Madrid, en el qual s’instal·laran els màxims responsables de la companyia. La companyia espera generar un volum de negoci de 200 milions en la capital d’Espanya.

Entre els alts executius de l’empresa que tindran la seva nova ubicació es troba el nou conseller delegat Carlos Peyra. El seu nomenament ha estat publicat avui i la seva labor estarà encaminada a un major creixement del nombre de clients.

Les previsions de T-Systems Iberia són arribar a generar un volum de negoci de 500 milions en 2010, davant dels 355 milions d’euros aconseguits al 2007. Així ho reflecteix el pla estratègic del grup fins a aquest any.

Fins al moment, la companyia ha donat per conclosos quatre dels objectius que es va marcar en el mercat espanyol: situar-se entre les cinc grans empreses del sector TIC, culminar la integració de Gedas i TAO, ampliar el seu contracte de serveis amb la Generalitat de Catalunya i finalitzar el procés de reorganització de les seves activitats, convertint a Madrid en l’eix de la seva expansió.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació