Enric I. Canela

Llegeixo a Diariocritico.com que 2.000 estudiants universitaris, segons la Policia Nacional, i 15.000 segons els organitzadors, han demanat avui al Govern davant les portes del Ministeri d’Educació, Política Social i Esport, malgrat que la universitat depengui ja del nou ministeri de Ciència i Innovació, la “paralització efectiva i immediata” del procés de construcció de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) o ‘Pla Bolonya’, previst per a 2010, i l’obertura d’un “debat públic”, en el si de la comunitat educativa, sobre el futur de la universitat espanyola.

Tan per tan podien haver-se manifestat davant de la seu de Correus. Igual no sabien el canvi de seu. Sembla que van ajustant les demandes i ara ja es fixen més amb les beques, en demanen més. Podeu llegir el manifest. Sembla que demanen tornar a la universitat de 1940.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació