La Gaceta de los Negocios publica avui una entrevista amb Ángel Gabilondo, rector de la UAM i president de la CRUE. Demana 1) unió entre els ministeris d’Educació i de Ciència i Innovació. Diu que aquest és el millor moment de la universitat en la història d’Espanya. Els títols universitaris no estan devaluats. La universitat no ha sabut generar confiança a l’empresa. Sense voler la privatització no és lògic que tan poques empreses es relacionin amb la universitat. No s’ha informat prou sobre el procés de Bolonya.

El País, AVUI i La Razón expliquen que el consell de govern de la UPF diu que la UPF té la llibertat d’invitar les persones i institucions que consideri oportú. És a dir, ni cas del que va acordar el claustre de vetar a la casa reial espanyola. Això si sembla que expliquin coses diferents.

Diuen l’AVUI i La Vanguardia que la Caixa va lliurar ahir 216 beques estudiants de l’Estat per estudiar a l’estranger.

Manel Balcells president del consell executiu de Biocat es prodiga. Avui La Vanguardia publica un article que, com diu en el seu bloc, parla de la creació de l’Institut Europeu de Tecnologia (IET), es la primera iniciativa europea que integra formació, recerca i innovació i que impulsa la capacitat de transformar coneixement en oportunitats de negoci. L’institut podrà competir amb institucions com el Massachusetts Institute of Technology (MIT). Es refereix a l’aposta espanyola per Sant Cugat del Vallès, que aquesta ciutat sigui la seu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació